На адрес  всеки може да въведе имената си и да

...
На адрес  всеки може да въведе имената си и да
Коментари Харесай

Министър ли съм?: Зевзеци създадоха сайт за проверка дали не сме попаднали в правителството

На адрес  всеки може да вкара имената си и да ревизира дали не е попаднал в листата с министерски номинации. 

Ето по какъв начин основателите на уеб страницата анонсират начинанието си:

" 1. На 19 март 2024 парламентарната група на ГЕРБ внася мандат за сформиране на държавно управление.

2. Президентът Румен Радев приема мандата.

3. На идващия ден част от министрите препоръчани в мандата декларират, че изобщо не са се съгласявали да бъдат министри.

Проверете по-долу дали вие не сте били препоръчани като министър в мандата, както и дали към момента сте в него, както и дали инцидентно сега не сте министър на нещо ", пишат основателите на зевзешкия уебсайт.

След като потребителят удостовери, че не е робот, може да разбере ще поеме ли на плещите си, въпреки и виртуално и на смешка, съдбините на страната. Авторът на този текст, за положително или зло, не е измежду номинираните за министри и ще продължи да ви осведоми за събитията по света и у нас в Dir.bg. Макар че и това не е несъмнено, защото създателите на уеб страницата " Министър ли съм? " на финала вършат следното конкретизиране: " Ние се опитваме да поддържаме колкото се може по-съвременен лист с министри и оферти, само че даже на нас ни е мъчно. Моля имайте схващане, в случай че ви кажем, че сте или не сте министър и това се промени след 2 часа ". " Може да се абонирате и при последващи мандати, в случай че инцидентно сте министър да ви кажем ", допълват те.

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР